Doe een gift

Wil je ons financieel steunen, dan is dit zeer welkom. Het onderhouden van de website en het ontwikkelen van communicatie- en campagnemateriaal kost geld. Je kan een bedrag storten op het rekeningnummer BE44 5230 8136 0645 op naam van Duurzame Demografie vzw en met de vermelding van je naam (geen probleem als je anoniem wil schenken) en dat het om een gift gaat.

Het spreekt voor zich dat we elke gift enorm waarderen en zorgzaam zullen besteden!

Ons helpen?

Je kan ons ook helpen met je handen en hoofd. Momenteel zijn we op zoek naar mensen die de volgende taken willen en kunnen doen:

  • Vrijwilliger nieuwsbrief – We willen graag een digitale nieuwsbrief rondsturen naar onze volgers. Om de nieuwsbrief op te maken en te versturen gebruiken we een online platform. Je moet zelf geen inhoud genereren (dat mag altijd), enkel de nieuwsbrief opmaken en versturen.
  • Vrijwilliger sociale media – Momenteel zijn we alleen actief op Facebook maar we willen uitbreiden naar andere sociale media zoals X (Twitter) en Instagram. Je deelt relevant nieuws op onze accounts in overleg met het bestuur en op termijn kan je zelfstandig onze sociale media beheren, uiteraard steeds volgens onze normen en waarden.
  • Duurzame Demografie ambassadeur – Naast nieuwsbrieven en sociale media willen we ook fysisch aanwezig zijn. We bezorgen je communicatiemateriaal die je dan zelf uitdeelt en verspreidt in je omgeving. We houden je goed op de hoogte zodat je mee bent met de laatste projecten en plannen.
  • Deskundige medewerker – Heb je relevante kennis of ben je beroepsmatig actief in domeinen als demografie, sociale aspecten, ecologie, duurzaamheid, biodiversiteit, klimaat,… dan kan je onze ploeg inhoudelijk versterken.

Heb je interesse? Laat het ons weten zodat we eens (al dan niet digitaal) afspreken om te bespreken wie je bent en hoe je ons kan helpen. Heb je zelf een voorstel dat je met ons wil bespreken of denk je dat je op een andere manier kan bijdragen aan onze zaak? Aarzel niet!