Disclaimer & privacybeleid

Wat is deze website?

De website ‘www.duurzamedemografie.be’ is de officiële website van de vereniging zonder winstoogmerk Duurzame Demografie (zie gegevens onderaan). Deze vereniging bestaat uit verschillende vrijwilligers die deze website en de sociale media groepen beheren.

Duurzame Demografie vzw
Ondernemingsnummer: 0774.409.002
Adres zetel: Kardinaalstraat 20, 3090 Overijse

Intellectuele eigendomsrechten

Duurzame Demografie vzw moedigt het (re)produceren en delen van kennis en digitaal materiaal aan. Het streeft naar een website waar alle informatie en beeldmateriaal rechtenvrij is. Mocht dit niet het geval zijn dan mag dit gemeld worden en zal Duurzame Demografie vzw het nodige doen om ofwel de gebruiksrechten te verkrijgen of om een rechtenvrij alternatief te gebruiken.

Aansprakelijkheid

Duurzame Demografie vzw kan niet aansprakelijk gesteld worden van feiten die het gevolg zijn van foute informatie op de website www.duurzamedemografie.be. Er wordt gestreefd naar zo volledig en correct mogelijke informatie maar ondanks de inspanningen kan het zijn dat er onjuistheden staan op de website. Mocht dit het geval zijn dan mag dit gemeld worden en zal Duurzame Demografie vzw er voor zorgen dat dit zo snel mogelijk wordt rechtgezet.

Nieuwsberichten en reacties

Duurzame Demografie vzw is niet verantwoordelijk voor de reacties die geplaatst worden bij nieuwsberichten. De inhoud van die berichten is de verantwoordelijkheid van de schrijver, die buiten de vermelde naam anoniem blijft. Duurzame Demografie vzw zal ongepaste reacties op nieuwsberichten verwijderen.

Cookies en advertenties

De website www.duurzamedemografie.be gebruikt geen cookies en plaatst geen advertenties.

Privacybeleid

De enige persoonlijke gegevens dat Duurzame Demografie vzw bijhoud zijn de door bezoeker ingegeven naam en e-mail in het contactformulier, in het inschrijvingsformulier voor de nieuwsbrief en bij het plaatsen van reacties op nieuwsberichten. Deze persoonlijke gegevens kunnen verwijderd worden uit de gegevenslijst van Duurzame Demografie vzw, alsook gepubliceerde reacties op nieuwsberichten. Dit kan aangevraagd worden via info@mindermensen.be.

Contactformulier

De gegevens (naam en e-mail adres) en het bericht zelf van het contactformulier worden niet openbaar gemaakt of gedeeld met anderen. Deze gegevens verlaten de mailbox van het contactformulier niet en worden enkel gebruikt voor het antwoorden op de vraag of opmerking van de bezoeker.

Nieuwsbrief

Voor het inschrijven op de nieuwsbrief vragen we enkel het e-mail adres. Alle e-mail adressen die we via dit kanaal ontvangen verzamelen we in één databestand die we gebruiken in het nieuwsbrief programma. Dit e-mail adres wordt enkel gebruikt voor het versturen van de nieuwsbrief.

Reacties op nieuwsberichten

Bij het reageren op nieuwsberichten (of op reacties van anderen) worden naam en e-mail adres bijgehouden. Enkel de ingegeven naam zal zichtbaar zijn voor iedereen. Deze gegevens verlaten het beheersysteem van de website niet en worden verder niet gebruikt voor andere doelen dan het beheren van de reacties.